Register
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020

 Menu Minimize

  Key Speaker MinimizePrint  
 
  Αλέξιος Κόκκος : Γεννήθηκε το 1950 στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνικολογία της Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Paris VIII. Πρωτοστάτησε στη διαμόρφωση του θεσμού της Λαϊκής Επιμόρφωσης (1981-1987), του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης / ΙΔΕΚΕ (Πρόεδρος 1995-1997), του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (2004-2010) και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (μέλος της ιδρυτικής επιστημονικής ομάδας, 1997-2001), στο οποίο σήμερα είναι Κοσμήτωρ της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έγινε επιστημονικός υπεύθυνος του εθνικού προγράμματος της εκπαίδευσης των 14.000 εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης της χώρας (2003-2007). Είναι Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έχει γράψει 8 βιβλία για την εκπαίδευση ενηλίκων μεταξύ των οποίων τα: Ανιχνεύοντας το Πεδίο. Αθήνα: Μεταίχμιο. 2005 και Εκπαίδευση Ενηλίκων Διεθνείς Προσεγγίσεις και Ελληνικές Διαδρομές (Επιμ. Α.Κόκκος, Δ. Βεργίδης). Αθήνα: Μεταίχμιο 2010. Επίσης έχει γράψει πολλά άρθρα για την εκπαίδευση ενηλίκων, που δημοσιεύτηκαν μεταξύ άλλων στα περιοδικά Convergence, Agora, Αυτομόρφωση, Εκπαίδευση Ενηλίκων, στα πρακτικά του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση.
Μαρίνα Γιαρένη : είναι μια έμπειρη διεθνής εισηγήτρια η οποία τα τελευταία 14 χρόνια μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της, με Ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη μεγάλων εταιρειών και οργανισμών.
Στηρίζει τις επαγγελματικές της εμπειρίες στις σπουδές της στο χώρο της Τεχνολογίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων, στην πιστοποίησή της από το Sandler Institute US, καθώς και στην αποκλειστική της συνεργασία κατά τα τελευταία 7 έτη με το Mediterranean Management Centre (MMC Ltd).
Έχει διατελέσει ηγετικό ιδρυτικό μέλος Ελληνικής εταιρείας εκπαίδευσης, υπεύθυνη έργων (project manager) για την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ‘Αθήνα 2004’, διευθύντρια ομάδων αποτελεσματικών ανθρώπων στα πλαίσια των ρόλων της ως υπεύθυνης πωλήσεων και after sales service για μεγάλη εταιρεία Microsoft solution provider.
Συμμετέχει με τις ομιλίες της σε συνέδρια κάθε χρόνο. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Business Woman στην ενότητα ‘Επιχειρείν’, καθώς και σε εταιρικά newsletters.
Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
 
Κατερίνα Κανελίδου : Η Κατερίνα Κανελίδου είναι Πιστοποιημένη Επαγγελματίας Coach (από την International Coach Academy) και Associate Certified Coach από τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching (ICF).
Το 2009 ίδρυσε την εταιρία Creative Empowerment η οποία παρέχει υπηρεσίες αιχμής σε business και executive coaching και training δουλεύοντας με ηγέτες από όλο τον κόσμο και τις ομάδες τους για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υψηλής απόδοσης και θετικής αλλαγής.
Είναι επίσης εκπαιδεύτρια στην International Coach Academy και δραστήριο μέλος της ICF συμμετέχοντας σε επιτροπές διεθνών projects με τελευταίο το ‘ICF Global 2012’.
Είναι πτυχιούχος των Πανεπιστημίων Αθηνών και Βαρκελώνης και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών.
Δημήτρης Βιντζηλαίος είναι Γενικός Διευθυντής και ιδρυτής της εταιρείας PPPLearn.  Η εμπειρία του καλύπτει πολλούς νευραλγικούς τομείς της επιχείρησης. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών (1980), κάτοχος δύο Master’s από το University Of Michigan (1984) και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου MIDDLESEX,  UK, με θέμα την  Οργανωσιακή Ψυχολογία.
Έχει ολοκληρώσει τριετές πρόγραμμα σπουδών σε θεατρική επικοινωνία, αυτοσχεδιασμό και θεατρικό παιχνίδι με τον κ Λάκη Κουρετζή  και έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σωματικού Θεάτρου που διευθύνουν ο κ Κώστας Φιλίππογλου και η κ. Φρόσω Κορρού.
Είναι συγγραφέας και παραγωγός εκπαιδευτικών τίτλων για εκπαίδευση με τη
χρήση νέων τεχνολογιών, εκπαιδευτικών video, DVD και e-learning.
Χρησιμοποιεί θεατρικές τεχνικές για το σχεδιασμό εργαστηρίων βιωματικής μάθησης, outdoor και indoor, όπως και εργαστήρια  ανάπτυξης παραγόντων της συναισθηματικής νοημοσύνης.
Έχει αναπτύξει μεθόδους εφαρμογής των θεατρικών τεχνικών για την ανάπτυξη δεξιοτήτων του ανθρώπου (soft skills) στην σειρά εργαστηρίων Θέατρο Επιχειρήσεων  με την μέθοδο του Theatre Based Training

 
Αντώνιος Δάσκος: Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α). Κάτοχος MSc. σε Computer Science (Software Engineering) του Πανεπιστημίου Birmingham (UK) και MBA του Open University of UK. Διαθέτει μεγάλη διδακτική και επαγγελματική Εμπειρία ενώ έχει διατελέσει Στέλεχος των Εταιριών BullA.E.E., Interface (Ομίλου ALTEC), Microsoft Hellas και Mercedes Benz Hellas. Είναι Πιστοποιημένος ROI Consultant και Certified Trainer. Εισηγητής σε θέματα CRM, Presentation Skills, Influcence και Διαπραγματεύσεων και ομιλητής σε Συνέδρια που διοργανώνονται σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών Q-Training και DOOR Greece.

 


Χορηγοί MinimizePrint  
 

              

             

                 
          

          

Χορηγός Σοκολατένιας Ενέργειας

 

  DOOR Greece  Αθήνα: Εκπαιδευτικό Κέντρο: Καλλιρρόης 85, 117 45, Νέος Κόσμος (100μ από Metro Fix), Τηλ. Κέντρο: 210 9210734  Fax. 210 9210739 e-mail: info@doortraining.gr